Beoordelingen van Cafetaria ’t Markkantje Terheijden

Recente recensies van Cafetaria ’t Markkantje Terheijden

5 sterren na 63 reviews

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Huisgemaakte shaslick vonden wij prijs/kwaliteit en vooral het beperkte aantal stukjes vlees niet in verhouding. Rest was prima!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed. Alleen had het stoofvlees helemaal geen vlees en alleen jus.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

In totaal te weinig Stoofvlees te weinig vlees erin

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere frieten, goeie snacks en vegetarisch stipt op tijd klaar👍

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere snacks, snelle service.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden besteld, het afhalen ging snel, de friet was lekker en we kregen ruim voldoende friet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel goed eten. Lekkere frietjes. Alleen jammer dat ik er al voor de tweede keer in korte tijd de bestelde saté saus niet bij heb gehad.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alle producten zijn goed. wij zijn tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke knapperige frietjes

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goeie niet vette friet! Ruim genoeg saus en lekkere frikadel. Ook snelle service ondanks dat het rond 18:00 was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Als van ouds goed en lekker

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Optijd klaar en heerlijke hamburgers!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit en smaak snacks zijn goed. Frietjes zijn hier en daar zacht en twee persoons zak veel te weinig. Had nog honger.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima. Lekker en op tijd klaar

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gezinszak 2 personen was echt veel te weinig. Erg karig met een aarďappelprijs van 2 cent per kilo.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Frietjes waren erg lekker! Jammer dat we er bij thuiskomst achter kwamen dat er 1 ding miste... Gebeld, we konden het alsnog komen halen. Kan natuurlijk een keer gebeuren.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De friet was slap en niet warm genoeg.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alleen jammer, dat je toch nog 10 minuten moet wachten op je bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten stond klaar op de afgesproken tijd en was heerlijk :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De friet en snacks waren lekker. Helaas bij de friet speciaal de gevraagde satésaus vergeten en bij de mexicano de satésaus en uitjes. Gisteravond nog contact geprobeerd op te nemen maar niemand telefonisch kunnen bereiken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk, maar wel vreemd dat als je ruim van te voren een tijd afspreekt je dan toch nog moet wachten.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling is altijd oke op tijd klaar,genoeg friet . Vriendelijke bediening .

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke frieten, satesaus, vega frikandellen en vega kipkorn hebben wij gegeten, snel besteld online en prima op tijd afkunnend halen.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vind het handig om zo te kunnen bestellen en alles was weer prima in orde

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frietjes en altijd vriendelijk & snel geholpen!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede friet en snacks, altijd klaar volgens afgesproken tijd! tip: de pittige bamischijf!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, was netjes op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, bestellen online en betalen ging goed en snel. Bestelling was precies op de aangegeven tijd die ik terug ontving van hun in de mail klaar.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie friet!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer top gegeten. En via de website besteld, zo fijn dat dat kan.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was weer heerlijk en de vegetarische kroketten zijn werkelijk verrukkelijk. Blij met veel keuze in vegetarische snacks!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hielke was na een maand nog niet vergeten om een extra gehaktbal te lgeven. Top. Ik zelf was het al lang vergeten.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super vriendelijk personeel! En hoef nooit lang te wachten! Super!!!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

prima systeem vooral in deze tijd van corona

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heel mooi systeem , zeker in deze tijd van Corona 👍🏻

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Gaat super werkt prima een mooi iets in deze tijden van Corona

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

App werkt prima !!! Vriendelijke bediening Bestelling klopt altijd .👌🏼

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg vriendelijk personeel!!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg handig en gemakkelijk dat online de bestelling te plaatsen is. Het ophalen ging snel en was corona-technisch verantwoord. De friet was prima maar kon beter. Ardeense saté viel tegen maar frikandel speciaal was heerlijk.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld zo online bestellen. Check wel bij ophalen je bestelling want ze waren bij ons de satésaus vergeten.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

de service was goed werd meteen geholpen,vriendelijk ontvangen ,en mijn groot slaatje was heerlijk ,bedankt!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld zo. Lekker snel en makkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel snel geregeld via de bestelsite.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond keurig op tijd klaar en smaakte weer super!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!